vrijdag 14 augustus 2009

stage kinderboerderij

Afgelopen schooljaar waren er weer 5 mensen die hun stage voor de opleiding dierverzorging bij ons deden. Lizette en Femke kwamen in de vakantie nog regelmatig langs. Om Ekina en Jasper te berijden...

2 opmerkingen:

Angela zei

hoi
Het gaat om jasper.
ik vind het erg jammer dat jullie hem een andere naam hebben gegeven.
Hij luisterde altijd erg goed naar zijn naam sunday.Vind die naam toch beter bij hem passen dan jasper(past beter bij een fries).
Ken hem namelijk al erg lang en hij was eerder ook van ons.las dat jullie problemen hadden met zijn manen,of zijn andere streken als ik jullie kan helpen of zo laat me het dan weten.
want wil jullie ook zeggen dat hij er weer mooi uitziet.Toen hij in ter apel stond zag hij er niet meer uit .ook de mensen er tegenover liepen te klagen dat hij er steeds slechter eruit begon te zien.het werd een heel ander paard.Nogmaals de complimenten hoe goed de dieren eruit zien.

team dierverzorging zei

@ angela: leuk dat je reageert!
Sunday vonden we een wat deftige naam voor dit paard. En ook vonden we een engelse naam niet zo passen op het groninger platteland.

Inmiddels luistert Jasper ook goed naar zijn nieuwe naam...

Dat hij er goed uit ziet zal te maken hebben met het feit dat hij veel werkt. Van maart t/m oktober zijn er regelmatig rondritten met paard en wagen. Sommige dagen moet Jasper wel vijf keer 'aan de bak'.

Verder krijgt hij natuurlijk ook veel aandacht. Dagelijks wordt hij uitgebreid verzorgd. Ook aan de lange fjordenmanen zijn we inmiddels gewend.

En Jasper heeft goed gezelschap. Hij staat in de weide of in de stal samen met Ekina, onze driejarige groninger merrie. Zij daagt Jasper op zijn tijd goed uit.

Als je een keer in de buurt bent, zouden we het leuk vinden als je langs komt. Tips zijn altijd welkom!