donderdag 29 juni 2017

Even een Up Date van onze Crowd Funding actie voor de nieuwe Speeltuin bij de Kinderboerderij in Winschoten.


Onze Crowd Fundings actie voor onze nieuwe Speeltuin is nu 14 dagen bezig en het gaat goed. Via aandeelindebuurt wordt er geld gedoneerd, maar ook geven onze bezoekers gul in het theehuis. Onze andere actie’s: Het Husse Doggy Event, het Stroowaofeltje met de stroopwafel actie, het inzamelen van lege flessen leveren een mooie bijdrage op! Inmiddels zitten we boven de 1400 euro.

We willen natuurlijk de 2500 euro halen zodat de RABO Bank dit voor ons verdubbeld.


- Daarom hebben we nog een paar acties bedacht. Vrijdag 7 Juli gaan onze meewerkers auto’s wassen bij Autowasstraat Hoogebrug in Winschoten, Marcel Sloot stelt belangeloos een wasbox voor ons ter beschikking de volledige opbrengst voor de Speeltuin is. Voor 7,50 euro wordt de auto voor U gewassen.


- Woensdag 12 Juli is er een inloop markt van 10.00 tot 14.00 uur bij het Spectrum (Garst 7). Verkoop van producten uit de eigen bakkerij, smoothies, belegde broodjes, patat en snacks. Met gratis thee en koffie. Opbrengst gaat in zijn geheel naar de nieuwe Speeltuin. 50% van de opbrengst is voor de nieuwe Speeltuin


- De Kwekerij heeft een actie tot 13 Juli Openhaardhout voor 40 euro per Kuub, zelf af te halen aan de Hazelaarstraat 55. 50% van de opbrengst is voor de nieuwe Speeltuin


- Op vrijdag 14 Juli is er een afsluitende actie namelijk, Schminken en Pannenkoeken bakken en op eten natuurlijk. Schminken 1 euro en Pannenkoeken 1,50 euro. Tevens bieden wij allerlei gratis spelletjes aan voor de gezelligheid!Iedereen is van harte welkom, bedankt tot nu toe !

Geen opmerkingen: